Tel.: +36-49-415-447

Boglárka Étterem

hangulatos étterem Mezőkövesd

Szálló- valamint külsős vendégeink 60 fő befogadására alkalmas légkondicionált éttermünkben és a májustól szeptemberig üzemelő 100 férőhelyes fedett kerthelyiségünkben kóstolhatják meg házias ízeinket.

Házias ízek, bőséges adagok anno 1993

Étel- és itallapunkon bőséges kínálat áll Vendégeink rendelkezésére, így reméljük, hogy mindenki megtalálja a számára legfinomabb ízeket és a hozzájuk illő italokat. Kisvendégeinket gyermekétlap várja.

Vendéglőnk a tradicionális magyar konyhát képviseli, így étlapunkról nem hiányozhatnak olyan klasszikusok, mint a babgulyás, a halászlé, a borjúpaprikás vagy a cigánypecsenye. Mindezek mellett helyet kaptak olyan ételek is, amelyek egy személyhez köthetők, ilyen például a Főnökasszony salátája vagy a Gyuri bácsi palacsintája. Előző nem szorul magyarázatra, az utóbbi pedig híresen édesszájú barátunkról, panziónk tervezőjéről kapta a nevét.

Fontosnak tartjuk, hogy ételeink megfelelő minőségű alapanyagokból készüljenek, így csütörtökön és szombaton reggel a helyi piacon indul a napunk, a húsokat pedig a szintén családunk tulajdonában lévő mezőkövesdi Ádám Húsboltból biztosítjuk. Ízletes ételeink mellé, az egri és a tokaji borvidék kiváló borait és prémium magyar pálinkákat ajánlunk.

Ételeinket elvitelre is kérheti!

Boglárka Panzió - szállás Mezőkövesd

Nyáresti borozgatáshoz vagy egy hangulatos vacsorához is ajánljuk májustól szeptemberig üzemelő 100 férőhelyes fedett teraszunkat.

Éttermünk kiváló helyszíne lehet családi események méltó megünneplésének, legyen szó születés- vagy névnapról, ballagásról, diplomaosztóról vagy eljegyzésről. Keresztelők, osztálytalálkozók, tanácskozások, valamint üzleti ebédek és vacsorák egyaránt kerültek már lebonyolításra nálunk.

Ételeinket elvitelre is kérheti.

Kutyabarát hely - Éttermünkben és kerthelyiségünkben egyaránt fogadunk jól nevelt, a többi vendéget nem zavaró kutyusokat.

Éttermünkben SZÉP kártyával is fizethet.